FAYDALARI
Bağışıklık Sistemini Güçlendirme Taze sarımsak, doğal antibakteriyel ve antiviral özellikleri sayesinde bağışıklığı destekleyebilir ve hastalıklara karşı koruma sağlayabilir.
Kalp Sağlığını Destekleme Sarımsak, kan basıncını ve kolesterolü dengeleyerek kalp hastalıkları riskini azaltmaya yardımcı olabilir.
Antioksidan Etki Taze sarımsak, serbest radikallere karşı savaşan antioksidanlar içerir ve hücre hasarını önleyebilir.
İltihap Azaltıcı Özellik İçerdiği doğal bileşiklerle vücuttaki iltihaplanmaları azaltabilir, özellikle eklem sağlığı üzerinde olumlu etkiler gösterebilir.
Sindirim Sistemi Desteği Taze sarımsak, sindirimi destekleyebilir, bağırsaklardaki yararlı bakterilerin gelişmesini teşvik edebilir ve zararlı mikroorganizmalarla mücadele edebilir.
Taze sarımsak, serin, kuru ve havadar bir ortamda, doğrudan güneş ışığından uzakta saklanmalıdır. Buzdolabına konulacaksa, hava geçirmeyen bir kap içinde ve kabuğu soyulmamış şekilde saklanmalıdır. Bu şekilde 1–2 hafta tazeliğini koruyabilir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.