FAYDALARI
1. *Vücut Nemini Arttırma* Karpuz, yüksek su içeriğiyle vücudun su ihtiyacını karşılamaya yardımcı olabilir ve vücut nemini artırabilir.
2. *Kalp Sağlığını Destekleme* Karpuz, likopen ve sitrülin gibi antioksidanlar içerdiği için kalp sağlığını destekleyebilir ve kan basıncını düzenleyebilir.
3. *Sindirim Sistemi Üzerindeki Etkisi* Karpuz, yüksek su ve lif içeriği sayesinde sindirim sistemine faydalı olabilir, kabızlık sorununu hafifletebilir.
4. *Cilt Sağlığı* Karpuz, C vitamini ve likopen içeriğiyle cilt sağlığını destekleyebilir ve yaşlanma karşıtı etkiler gösterebilir.
5. *Antiinflamatuar Özellikler* Karpuz, antioksidan ve antiinflamatuar özellikleri sayesinde vücuttaki iltihaplanmayı azaltabilir.
SAKLAMA KOŞULU
Karpuz, olgunlaştıktan sonra serin bir yerde saklanmalı veya buzdolabında muhafaza edilmelidir. Kesildikten sonra ise, hava geçirmeyen bir kapta buzdolabında saklanmalıdır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.